Uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken en online afsluiten is zeer gemakkelijk. Bekijk alle uitvaartverzekering aanbieders en vergelijk de prijzen online. Wanneer u uw kinderen meeverzekerd is dit gratis! Meld je direct gratis aan en sluit gemakkelijk online uw nieuwe verzekering af. Wij hopen dat u nog lang zult leven maar een levensverzekering is toch wel belangrijk om goed te regelen. Laat uw nabestaanden niet meer onverwachte kosten zitten en zorg voor een goede verzekering om alles goed te regelen voordat het zover is. U kunt al een uitvaartverzekering afsluiten voor 1,58 p.m. en dan is alles gelijk goed geregeld.

Binnen enkele minuten uw uitvaartverzekering afsluiten

Wanneer u via onderstaande link uzelf aanmeld voor een verzekering is dit binnen een paar minuten geregeld. Geef uw gegevens op en u ontvangt een bewijs en de verzekering polis per mail.

Verschillende verzekering pakketten beschikbaar

Er zijn vele verschillende uitvaartverzekering pakketten beschikbaar maar het standaard pakket is prima om een goede verzekering af te sluiten. Ga direct door naar onze partner en sluit uw verzekering af.

Waarom een Uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering is een verzekering die niet zozeer voor jezelf is maar meer voor de nabestaanden, dit zodat deze bij (onverwacht) overlijden niet met de kosten van een uitvaart opgescheept zitten. Uitvaartverzekering vergelijken biedt u de mogelijkheid om als u dit nog niet gedaan heeft toch op een makkelijke, snelle en ook zeker een goedkope manier een uitvaartverzekering af te sluiten. Op dit moment kunt u via onze partner Nuvema super voordelig uw uitvaartverzekering afsluiten en dit is afhankelijk van uw leeftijd wat de maandelijkse premie worden. De prijzen zijn al vanaf 1,58 p/m en uw kind(eren) kunt u gratis meeverzekeren en tegen de tijd dat deze 18 jaar worden kunnen ze deze heel voordelig meenemen in hun eigen polis.

De voordelen van een uitvaartverzekering via Nuvema zijn de volgende:

  • Kinderen t/m 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • U kunt zelf kiezen wie, wat en waar uw uitvaart geregeld wordt.
  • Het bedrag waar u voor verzekerd bent is vrij te besteden aan de uitvaart.
  • Geen onverwachte kosten, maar een vast contract.

Kortom een uitvaartverzekering via Nuvema biedt u vele voordelen zeker als je deze ook vergelijkt met een Monuta en een Dela welke in Nederland toch nog de grootste zijn, maar bij deze 2 partijen heeft u vaak een veel kleinere ruimte waarin geschoven kan worden en dit brengt voor de nabestaanden toch vaak wat onrust met zich mee en hierdoor ook vaak extra kosten. Kortom de vergelijking die wij met de uitvaartverzekering gemaakt hebben is dat Nuvema op dit moment wat ons betreft de aanrader is om goedkoop toch een goed dekkende uitvaartverzekering te hebben.

Keuze in uitvaartpakketten?

Op dit moment heeft Nuvema 4 soorten, namelijk de basis, standaard, extra en een vrije polis. De verschillen tussen deze uitvaartverzekeringen zijn grotendeels gebaseerd op het bedrag wat vrij komt als u overlijd. Via de banner hiernaast komt u bij de uitvaartverzekering vergelijken tool van Nuvema zelf terecht zodat u makkelijk en snel uw premie kunt berekenen.

 

Advertentie