Just is een zorgverzekering welke de opvolger is van CZ direct. Zoals ze bij Just zelf zeggen: Bij Just is je zorgverzekering net even anders. De CZ direct zorgverzekering was een verzekering die je basis zorg dekt, plus een aantal aanvullende zaken. Met Just is het principe nog steeds hetzelfde. De basisverzekering is wettelijk bepaald en bij Just natuurlijk geen uitzondering. Echter het grote verschil met Just ten opzichte van veel andere verzekeraars is dat je weinig keuze hebt. Just is dan ook een voordelige zorgverzekering als je puur naar de premie kijkt. Echter je kunt zelf vrij weinig bepalen en veel zaken kan je niet verzekeren via Just. Denk hierbij aan vaste vergoedingen voor fysiotherapie, bril, lenzen en vaccinaties.

Just zorgverzekering 2019

De Just zorgverzekering voor 2019 is inmiddels online te bekijken. O.a. op de diverse vergelijkingswebsites komt Just als een van de goedkoopste uit de bus. Als je puur naar de premie kijkt dan kan dit ook wel zeker kloppen, het is echter wel belangrijk om ook de aanvullende zaken te bekijken. Als je namelijk jezelf meer wilt verzekeren is Just misschien geen goede keuze.

Just adverteert met de volgende zaken:

Bij Just krijg je:

  • Voordelige en complete basisverzekering voor huisarts, apotheek en het ziekenhuis.
  • Een type aanvullende verzekering 2019 voor onvoorziene zaken
  • Korting op diverse soorten zorg welke je aan ziet komen.

Je krijgt bij Just dus geen vaste vergoedingen voor o.a. brillen, lenzen, fysio en vaccinaties. Maak je hier normaal gesproken wel aanspraak op en wil je dit houden dan is Just geen goede keuze.

Wil je weten of Just iets voor jou is? Bekijk o.a. op de volgende pagina waar Just staat. >>Zorgverzekeringen bekijken

Just extra’s

Veel verzekeringsmaatschappijen zijn groot en hierdoor vaak log. De vernieuwingen duren vaak lang en hierdoor lopen ze soms achter op bepaalde moderne zaken. Bij Just willen ze in ieder geval een zorgverzekeraar zijn die helemaal anno 2018/2019 functioneert. Met een online klantenservice en een Whatsapp nummer voor snel contact zijn ze goed bereikbaar. Verder maken ze gebruik van de CZ apps waardoor je altijd snel een vraag kunt stellen. Tevens kan je hier eenvoudig je eventuele zorgnota’s declareren. Daarnaast houden ze een leuke lifestyle/gezondheidsblog bij welke regelmatig voorzien word van updates. Je hoeft om de blogs te lezen geen klant te zijn, echter de aanbiedingen die hier vaak gepromoot worden zijn wel exclusief voor Just klanten. Kortom Just is een vlotte en moderne zorgverzekeraar zonder al te veel nonsens.