Logo CZ zorgverzekeringCZ zorgverzekering

U wilt graag meer informatie over een zorgverzekering van CZ? Wij hebben hier veel informatie over de zorgverzekering van CZ verzameld. U kunt hier veel informatie uit ophalen en aan de hand daarvan uw keuzes maken.

CZ is een van de grotere zorgverzekering aanbieders van Nederland. Dat is niet voor niks. De service van CZ is erg goed en veel mensen zijn dan ook zeer tevreden over CZ. Wanneer u zich verzekerd bij CZ weet u zeker dat u goed zit met uw premie/polis verhouding, er wordt veel gedekt en u betaald niet heel veel meer voor deze extra dekkingen. Wanneer u overstapt naar CZ zullen hun alles regelen met u oude verzekeraar en de overdracht helemaal voor u regelen zodat u geen moeilijke gesprekken en lastige brieven moet schrijven, alles wordt voor u geregeld. U kunt met een gerust hart uw zorgverzekering afsluiten bij CZ want ze zijn niet alleen zeer klantvriendelijk maar kijken ook goed welk pakket er goed bij u en of uw kind en partner past zodat u de juiste zorg voor de juiste prijs ontvangt! U kunt direct door naar CZ om uw zorgverzekering voor komend jaar te berekenen en simpel online af te sluiten zodat u het nieuwe jaar met een lagere maandlast en betere zorgverzekering kunt starten!

CZ declaraties

Waar je in het verleden moeilijk moest doen met je rekening gedeclareerd te krijgen is dit verleden tijd. Bij CZ zijn ze inmiddels zover dat je d.m.v. de declaratie App alles kan declareren. Ze hebben hier recent zelfs de prijs van Beste declaratie App voor gekregen. Natuurlijk dien je wel rekening te houden met wat je vergoed krijgt. Je kan namelijk alles wel indienen, maar als dit niet binnen jou verzekeringspakket ligt worden ze ook weer afgewezen. De basiszorg ben je altijd van verzekerd, maar zeker voor de aanvullende verzekeringen dien je dit wel eerst zelf na te kijken. Naast de App van CZ waar je al veel in kunt terugvinden en kan declareren kan je ook online inloggen. In Mijn CZ kan je eenvoudig alles online regelen. Tevens kan je hier je complete zorgkosten terugvinden. Handig om toch eens terug te kijken wat de diverse behandelingen je kosten, en of je eigen risico hier ook mee geraakt word. Het eigen risico is standaard 385,- voor de zorgverzekering van 2018 (wettelijk bepaald) en voor de CZ zorgverzekering van 2019 zal dit hetzelfde zijn. Hier kan je zelf nog wel wat in aanpassen, namelijk omhoog zetten. Hier bespaar je best wel wat mee op je maandelijkse premie. Echter mocht je toch zorg nodig hebben dan betaal je wel een hoger eigen risico.

CZ Zorgverzekering op maat

CZ is een van de zorgverzekeraars die een zorgverzekering op maat aanbied. Iedereen in Nederland heeft een basisverzekering waaruit bepaalde zaken vergoed worden. Echter de aanvullende verzekering is iets waar je zelf voor kiest. Het blijft natuurlijk een verzekering en het is te hopen dat je hier maar minimaal gebruik van hoeft te maken. Bij CZ kan je in ieder geval de diverse aanvullende modules zelf samenstellen. Heb je bijvoorbeeld vaak fysiotherapie nodig dan is het handig om hiervoor aanvullend te verzekeren, echter wil je jezelf niet verzekeren voor (aanvullende) kraamhulp dan kan dit weer uitgezet worden. Kortom er zijn vele opties mogelijk waardoor je jezelf aanvullend kan verzekeren tegen zo laag mogelijke kosten. Want een zorgverzekering is al duur genoeg toch.

Handige links over CZ:

Vergoedingen aanvullende verzekeringen
Informatie over de Tandartsverzekering

CZ Zorgverzekering 2019 afsluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *