HEMA Zorgverzekering

Vanaf nu kun je de HEMA zorgverzekering afsluiten en dus via de HEMA verzekerd zijn met een scherpe premie zorgverzekering.  Een basis verzekering afsluiten kan al vanaf 97 euro! Deze premie is erg laag maar is van toepassing bij een eigen risico van 860 euro, door een korting van 10% te bieden op HEMA producten gaan ze natuurlijk veel klanten binnenhalen, Menzis zit achter deze zorgverzekering en het blijkt al een slimme zet gezien de aanloop. De basispremies voor 2017 van de grootste zorg verzekeraars zijn al reeds bekend en in de maanden november en december 2018 kunnen we weer overstappen van zorgverzekering, via VerzekeringVergelijken.nl kun je verschillende verzekeraars vergelijken op premie, dekkingen, eigen risico om zodoende de beste zorgverzekering te vinden die bij uw situatie past. Klik hier om de premie HEMA zorgverzekering te berekenen voor 2019.

Extra korting bij Hema

Wanneer u via HEMA een zorgverzekering (online) afsluit krijgt u een zorgpas, met deze zorgpas krijg je 10% korting op Hema produkten. Wanneer de zorgverzekering is ingegaan kunt u ook gebruik maken van de (gratis) kinder zorg lijn, een adviesdienst waar je met vragen over je eigen kinderen terecht kunt, de klantenservice van deze zorgverzekering wordt ook door Hema gedaan, het grote warenhuis biedt naast een zorg verzekering ook andere verzekeringen aan, klik hierboven op de banner om de site van Hema te bezoeken of klik hier om een premie berekening te doen voor de Hema zorgverzekering.

Hema is een van de grootste merken in Nederland, wanneer je voor verzekeren kiest voor Hema kun je elk jaar flink besparen, klant worden bij Hema verzekeringen is erg gemakkelijk, u kunt als klant zelf gemakkelijk uw polis aanpassen of een adreswijziging melden, door de kosten laag te houden kunnen ze voordelige verzekeringen aanbieden, goede kwaliteit voor een goede prijs, altijd scherpe premies, goede dekkingen en voorwaarden die duidelijk zijn, naast de nieuwe zorgverzekering voor 2019 kunt u bij Hema ook terecht voor autoverzekeringen, fietsverzekeringen, dierenverzekeringen, reisverzekeringen en woonverzekeringen. Hiernaast is Hema ook gestart met een notaris service waar je voor een scherp tarief terecht kan voor bijvoorbeeld een samenlevingscontract of testament.

Kortom de Hema breekt met de standaard verzekeringen en notarissen door op prijs extra te gaan concurreren zoals ze met hun winkels al jaren doen. Doordat de Hema zaken doet met partners die al jarenlang ervaring hebben in de verzekeringsbranche hoeft u niet bang te zijn dat u niet goed verzekerd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *